Despre blog 

Dacă nu ar fi prea drastică ideea, aș începe acest articol cu un soi de avertisment:atenție, acest blogger nu știe prea bine care e felia lui din blogosfera românească. Dar cum sunt conștientă și de impresia de neseriozitate pe care o las scriind în asemenea mod despre activitatea mea literară, o să-ți spun simplu că acest blog este despre pasiunile, nevrozele și stările mele. 

În general scriu articole despre cărți, într-o manieră ironică, ușor umoristică. Rareori scriu și despre filme. De asemenea, articolele în care “protestez” împotriva oamenilor sau situațiilor care îmi fac sângele să fiarbă în vene sunt nelipsite. Se întâmplă să mai public și câte o încercare de poezie. Deci, blogul meu e un fel de bufet suedez. 

Unul de care sper că te vei bucura. Urmăresc, în funcție de postare, fie să trag un semnal de alarmă, să-ți fur un zâmbet sau să îți așez în fața ochilor cuvintele care se vor transforma în două brațe virtuale care sper să te îmbrățișeze când ai nevoie. 

Dacă mi-am atins scopul, dă-mi de știre. Dacă crezi că greșesc pe alocuri, din nou te rog să mă anunți. Frumos, civilizat, fără înjurături. Fiindcă îți pierzi timpul și îl voi pierde și eu pe al meu. 

 Fără altă vorbărie inutilă închei mulțumind pentru prezența ta pe acest blog și cu speranța că te vei bucura de tot ce găsești aici. 

Advertisements