Ma bantuie inceputul romanului lui Drumes: “Totul s-a sfarsit. Nu-mi ramane decat sa ma sinucid.” De aceasta data viata vrea sa ma convinga ca de fapt e o problema cu mine. Nu mi-am petrecut ani in care ma omoram in fiecare zi fiindca aveam probleme si pe nimeni care sa ma iubeasca. Pentru ca imediat ce toate s-au rezolvat, am gasit alte si alte motive de suferinta. Deci nu e trista viata, ci eu sunt!

Nu gasesc liniste in nimic si vai, cat as vrea sa fug! Sau sa ratacesc pe strazi, sa merg fara tinta. Sa-mi simt corpul la fel de pierdut ca si sufletul. Ca si mintea… Ma simt goala, secata de energie. Cum sa explic asta? Cum sa explici faptul ca te simti mort cand inima inca iti bate? 

Mi-am promis ca nu o sa ma omor, orice ar fi. Nu ca mi-as rata sansa la o viata mai buna, pentru ca nu mai cred ca vreodata o sa ma eliberez de acesti demoni. Mereu vor fi ei, deasuprea tuturor lucrurilor bune. Insa nu-i pot sa-i las sa ma invinga de tot. Desi parca am impresia uneori ca deja au facut-o… 

 

 

 

 

 

Advertisements

8 thoughts on “Nu e trista viata, ci eu sunt!

  1. Orice am face acesti demoni vor exista mereu…toata smecheria e sa-i putem stapani. Cand stim cum sa luptam cu ei chiar daca razboiul nu e gata fiecare lupta castigata conteaza…Multe sunt zilele in care ne simtim morti in interior si pe dinafara…si nu putem explica de ce inima inca ne mai bate in piept. speranta poate…sau poate iubirea ne va salva…cine stie?!?

    Liked by 1 person

  2. Așa este, dacă tu ești trist și viața ți se pare tristă, rea. Dacă tu ești fericit, ai o stare de bine chiar dacă viața sau oamenii de lângă tine sunt triști, tu vei fi fericit în continuare. Deși, uneori, unele întâmplări din viața te doboară și te schimbă ca om atât de tare, încât e greu să-ți mai revii.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s