Într-o lume în care femei mor bătute de propriul partener, cineva scrie asta

Cred că nu e subiect care să mă afecteze mai tare decât violența în familie. Îmi fierbe sângele în vene dacă cineva le găsește bărbaților violenți o scuză, o justificare cât de mică. Și din păcate mereu vor exista femei care fie consideră că și-au meritat palmele primite, fie trec cu vederea de dragul copiilor sau pentru că aceasta este crucea dată de Dumnezeu. De parcă Dumnezeu ar găsi o plăcere orgasmică în a te lăsa pe tine să te chinui.

Pe mine mă depășește subiectul, recunosc. Cum să gândești așa? Cum să crezi că ai fost bătută pentru că l-ai neglijat? Ce femeie sănătoasă la cap ar accepta o palmă pentru că nu i-a dus berea la pat partenerului? Și de ce ar fi vina altcuiva când tu bei? Atâta vreme cât nu-ți toarnă pe gât cineva cu forța, faptul că ești un alcoolic ratat e strict alegerea ta.

Într-o lume normală, cu toții ar promova exact contrariul. Mai exact: dacă îți dă o palmă, vor urma și altele. Așa că du-te unde vezi cu ochii. Nu sta cu el nici de dragul copiilor pentru că fie vor găsi în voi un exemplu pozitiv (“înghit și eu cum a înghițit și mama”, “lovesc, căci așa a făcut tata”), fie peste ani își vor urî tatăl și de asemeanea pe tine pentru că nu ai făcut nimic să-i scoți din acel iad.

Gizăăăz, femeie, lasă retardații de pe net, lasă-l pe Dumnezeu și crucea dată de el și trăiește-ți viața cum poți mai bine. Nu o să-ți ridice nimeni o statuie dacă reziști o viață lângă un alcoolic violent! 😉

Advertisements

10 thoughts on “Într-o lume în care femei mor bătute de propriul partener, cineva scrie asta”

  1. Deci dacă soțul bea până cade lat clar este vina soției lui, trebuie să recunosc e o logică imbatabilă. Cred că ăsta e unul din subiectele care scoate la iveală feminismul din mine, pentru final îți dau cel mai mare like.

    Liked by 1 person

  2. trist dar atat de adevarat, statisticile confirma faptul ca majoritatea victimelor abuzurilor tac si se cred vinovate de ceea ce li se intampla, desi absolut nimeni si nimic nu justifica violenta.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s