Dacă nu te machezi vei arăta ca un gunoi 

Aceasta e concluzia la care a ajuns o vlogăriță de feișăn, care nu se prea pricepe la multe, doar la întins un fond de ten și la maimuțărit în fața camerelor. Nu o să mă leg de talentele ei în ale vloggingului, dar parcă regret totuși că pe youtube dai de atât de mult conținut slab calitativ. 

Ce mă deranjează pe mine e promovarea acestui ideal greșit de frumusețe. Dacă nu-ți faci părul cu placa și machiaj de nuntă când te duci după pâine, oamenii de pe stradă vor arunca cu roșii în tine. Mai nou fetele au emoții pentru prima dimineață alături de iubit. Dacă nu mă recunoaște sau mă părăsește imediat că nu-i plac fără fond de ten?

Toate trebuie să fim pudrate, rujate, cu tenul perfect și părul într-o singură direcție. Fără cute pe rochiță, bine pensate și epilate, ca niște păpuși Barbie cu corpul și creierul de plastic. În loc de replici inteligente, putem oferi un zâmbet strălucitor să pară că am înțeles ce ni se spune.

Dacă fluturăm din gene și împingem sânii în față, nici nu maj contează că nu știm nici să vorbim bine. Oricât ai fi de proastă, tot o să înțelegi comanda “deschide picioarele!” De mai mult nu ai nevoie…

Iar acum vă las clipul cu pricina:

Advertisements

16 thoughts on “Dacă nu te machezi vei arăta ca un gunoi ”

  1. Promovează și ea singurul lucru la care se pricepe… adică unul din cele două lucruri la care se pricepe, că pe celălalt nu-l poate promova fără cenzură… Prefer să arăt ca un gunoi, tot sunt un gunoi mai prezentabil decât duduia asta care ar putea da lejer lecții de tencuit 😀

    Liked by 1 person

  2. Este adevarat. Din pacate, in zilele noastre, frumusetea nu mai este apreciata la adevarata ei valoare; azi frumusetea inseamna sa atingi anumite standarde idioate pe care le impune societatea. Eu nu cred ca exista oameni urati.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s