Peste ce acuză nu pot să trec

Zilele trecute am scris pe blogul meu de cărți un articol despre serialul Shadowhunters, care a fost o dezamăgire pentru mine. Ce-i drept, nu am luat în serios acea postare. A fost ceva tipic scrierilor mele. Puțină ironie, poate mai zâmbește cineva. Nu am făcut o analiză profundă, nu aveam pretenția absurdă ca articolul meu să fie considerat un comentariu prețios. 

Spre mirarea mea, postarea respectivă a prins la public. Au venit tot felul de comentarii din partea fanilor serialului despre cum sunt eu o epavă, proastă, păreristă obosită și cum nu știu să apreciez ceva de valoare.

În mare am trecut peste acele comentarii. Slavă divinității există funcția de aprobare a comentariilor, cea de block. Ne descurcăm noi. Totuși, a existat un comentariu care chiar m-a deranjat. Cineva mă acuză că aș fi scris acel articol doar să mai atrag niște oameni, să creez rumoare. Mno, pentru mine aceasta este jignirea supremă. 

Niciodată nu aș aborda un subiect doar fiindcă e în trend, nu aș scrie doar pentru a provoca conflicte și nu sunt blogger doar fiindcă aș câștiga bani și faimă din asta. Scriu fiindcă îmi place. Și mă voi opri din scris când această activitate nu mă va face fericită. Nicidecum fiindcă nu aș avea urmăritori cât să-mi gâdile orgoliu.

Nu scriu constant, nu o fac bine mereu, nu am mii de vizualizări per articol. Nu mă satisfac like-urile și comentariile. Pentru mine contează ca atunci când mi-am finalizat scrierea să fiu mulțumită de ce am scos din tastatură. Să văd cu ochii mei evoluția. Asta și nimic altceva.

Și scriu în online și nu pe un caiet fiindcă acest fapt mă determină să fiu mai responsabilă, mai perseverentă. Am un sentiment de datorie față de cei care mă citesc și susțin mai mereu. În rest, salutări și vedeți-vă de treabă. 

Advertisements

8 thoughts on “Peste ce acuză nu pot să trec”

  1. Frustrați care nu au nimic frumos de spus, pentru că nu văd frumosul în nimic! Am avut și eu parte de astfel de specimene, chiar au reușit să mă descurajeze o perioadă, dar după un block dat cu cea mai mare satisfacție și o mini-nuvelă în care am omorât un frustrat din ăsta m-am calmat. Tu scrie în continuare, că scrii foarte bine și mă mai și inspiri și pe mine 😉
    P.S. Poza din finalul articolului e genială. Cred că ți-o fur 😀

    Liked by 1 person

  2. Acum am citit și articolul de la care a pornit discuția. Nu știu despre ce serial și ce carte e vorba (eu oricum nu urmăresc un film dacă am citit cartea și viceversa), dar articolul m-a amuzat. Unii însă n-au simțul umorul, că de bun simț n-are rost să vorbim… Dacă aș fi lătrat de câte ori au făcut alții mișto de cărțile care îmi plac, aș fi turbat până acum :)) Fiecare cu ce-i place… Totuși, nu înțeleg reacția tipei, din moment ce nici măcar n-ai vorbit de rău despre film, doar ai făcut o paralelă cu cartea. Sau așa am înțeles eu 😀

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s