3 motive pentru care să-ți faci prieteni bărbați 

Când îi alegi pe oamenii cu care împărți și bune, și rele, teoretic ar trebui să te preocupe doar ca celălalt să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Greutatea, aspectul, orientarea sexuală, nu contează. Și nici dacă e bărbat sau femeie. Pentru că e super tare să ai un partener de sex opus. Să-ți explic de ce:

1. Ai parte de o perspectivă diferită. Dincolo de toate, bărbații sunt diferiți, mult mai pragmatici, fără o tendință spre dramatism. Așa că atunci când o asculți pe Mădălina Manole și golești un pachet de șervețele din nici tu nu știi ce motive, nu suna o prietenă care o să-ți amintească că toți bărbații sunt porci (deși ea a avut două relații și nici alea serioase). Sună un băiat care să te ironizeze și care te va face să vezi inutilitatea stării tale de tristețe. 

2. Bărbații pun mai puține întrebări incomode. “Cum stai cu dragostea?”, “Ai gagic? ” sunt două din întrebările pe care nu le agreez și care ma fac sa dau ochii peste cap, fiindcă mi se par subiecte de bârfă pe marginea șanțului, lângă punga de semințe. Bărbații în schimb nu o să te întrebe niciodată cu o privire tămpă și entuziasmată despre relațiile tale. 

3. Nu o să fii subiect de bârfă. Nu o să auzi niciodată din gura unui mascul replici precum “ai auzit ce a făcut aia?”, ceea ce înseamnă că secretele tale sunt mai în siguranță în mintea unui bărbat. Femeile au o tendință spre a împărtăși tot ce aud, e în firea noastră, în timp ce urmașii lui Adam detestă vorbăria inutilă. 

Deci, te-am convins? 

sursă imagine

Advertisements

2 thoughts on “3 motive pentru care să-ți faci prieteni bărbați ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s