Emisiunea “Românii au talent” nu mai promovează prostia sau e doar o impresie? 

Asemenea unui mare procent al populației, seara trecută am aruncat câteva priviri pe ProTV, la început timide și lipsite de orice urmă de speranță, dar apoi încântate. Fiindcă, spre mirarea mea, au fost mai multe numere bune decât în alte ediții și prea puțini oameni cu un IQ sub medie. Notabil a fost doar numărul unei domnișoare care nu știa foarte bine cum stă treaba cu arborele genealogic, deși ar fi terminat o “facultate de limbi”. 

Mă rog, la minusuri mai trec și faptul că Mihaela Rădulescu e încă acolo, deși are o continuă tendință de a intra în penibil. În plus, e eclipsată de bunul simț al Andrei. Dar cum nu există mai nimic fără cute, luăm aceste minusuri ca pe aspectele imperfecte ce formează perfecțiunea. 

Revenind însă la concurenți, despre ei numai de bine. Mă bucur mult că regizorii au eliminat din numerele în care erau puși pe scenă niște oameni care deveneau deliciul publicului doar fiindcă se făceau de râs. Cumva, după emisiunea de aseară, îndrăznesc să cred că mai există speranță în televiziunea românească. Sunt singura care are aceeași impresie? Aștept opinii în secțiunea comentarii. 😀

Advertisements

4 thoughts on “Emisiunea “Românii au talent” nu mai promovează prostia sau e doar o impresie? ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s