Las asta aici pentru toate fanele Fifty shades of Grey 

Draga mea, vreau să purtăm o discuție ca de la femeie la femeie. Presupun că acum ești încă la vârsta la care crezi că bărbatul ideal e frumos, deștept și cu bani și pe deasupra bun la pat. Știu că îl ai drept exemplu pe Grey, dar ghici ce? el e un personaj de carte. În realitate nu există așa ceva. 

În viața reală dacă e și frumos, și deștept (dar ambele trăsături să fie duse la extrem) e arogant și trăiește cu impresia că e un zeu printre muritori. Dacă are bani și se laudă obsesiv cu asta, atunci e cocalar. Iar bun la pat înseamnă un act sexual care ține mai mult de trei minute, deci nu te entuziasma la acest capitol. 

Dacă prin reducere la absurd totuși dai peste un Grey real, fugi de el mâncând pământul. Să-ți explic de ce:

-Christian e un obsedat sexual, dar care nu-și prea respectă partenera. Orice bărbat care te numește “supusa lui”, în condițiile în care pe tine nu te prea excită ideea, care îți interzice să-l mângâi în timpul actului sexual (și dacă o faci te pedepsește într-o formă erotico-violentă), merită doar un șut în ouă. Nimic mai mult. 

-orice om care îți oferă chestii scumpe pentru a te impresiona, te vede ca pe o bucată de carne care poate fi cumpărată. Grey îi dăruiește Anastasiei un laptop de ultimă generație, o mașină scumpă, unde e romantismul în aceste gesturi? Exact! 

-dacă e obsedat de control, îți sugerez să-l abandonezi. Eu nu-ți recomand să faci mereu doar ce vrei tu, să nu-i asculți sfaturile, să fii în totalitate independentă, chiar dacă faci parte dintr-un cuplu. Dar nici nu poți permite cuiva să-ți controleze viața, fără să ai dreptul să protestezi. 

-dacă are porniri violente, e sadic și îl excită teribil vânătăile de pe corpul tău, îți recomand ca, cu blândețe și fără regrete, să-l bagi în p!$d@ mă-sii. Și îți spun acest lucru după ce am văzut ce mesaj a primit Silviu Iliuță în urma publicării acestui articol

Femeie, nu îi căuta scuze, nu încerca să-l înțelegi, abandonează-l pur și simplu! Deschide ochii bine, nu te lăsa cumpărată, nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce să faci și nu te înjosi pentru afecțiune. Dacă tot ce vrea e să f**ă, are ocazii pe centură, nu te culca cu el în speranța că vei primi dragoste. Înțelege, draga mea, Christian Grey e de dus la psiholog, nu în pat iar Anastasia are creier cât o găină, deci nu e un exemplu de urmat. 

Advertisements

9 thoughts on “Las asta aici pentru toate fanele Fifty shades of Grey ”

  1. Citit prima carte prin 2012, și plăcut (cam de 3 stele, așa), dar doar fiindcă era ceva nou pentru mine. Văzut și primul film, nu prea plăcut, dar deh, entertainment și atât. De văzut și filmul 2, dar la fel, doar pentru entertainment. Probabil c-o să râd cu lacrimi când Grey o s-o spank-uiască pe Ana la poponețul gol. :)) Dar n-o să plătesc în vecii vecilor ca să văd aceste filme la cinema. Prefer să le ripuiesc. Hîhî!

    Liked by 1 person

  2. Eu am văzut filmul împreună cu cineva. Dacă era după mine nu îl vedeam niciodată. Dar deh, mai fac pe plac altora. Un film prost cu acțiuni lipsite de intensitate. Mă așteptam la mai mult dacă tot avea camera aia plină cu de toate. Le-a avut cam pe degeaba că a folosit doar vreo 2% din potențialul ei. Nu înțeleg cu ce a înnebunit atât de multă lume. Că a folosit niște “picanterii”? Care au fost oricum mult sub așteptări. În film a fost o încercare lamentabila de a introduce BDSM-ul ca subiect. Iar oamenii neinformați pun botul și devin fani pentru ceva ce pare “wow”. Doar pare.
    Partea proastă e că am văzut și parodia, cea cu black. Tot așa, cu cineva. Mai mult am fost spre nivelul somn decât interes asupra filmului.
    Cartea nu aș citi-o nici să o primesc gratis. Ar fi o altă pierdere de timp și deja am la activ câteva ore pierdute. :))

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s