Aveți 5 minute pentru a vorbi despre masturbare? 

Azi dimineață mi-a ajuns în news feed un articol  (cu ceva greșeli gramaticale) degrabă provocator de râsete necontrolate scontate cu lacrimi în colțul ochilor. Pe un site cu tineri ortodocși se abordează păcatul suprem al deținătorilor de organe sexuale, mâini și  gânduri rele venite tocmai din fundul pământului, de la diavol: masturbarea. 

Știți voi, unii oameni (nu spui care) își mai folosesc mânuțele în scop erotic, seara sub pătură, în timp ce au în fața ochilor diferiți stimuli. Că așa e omul, se mai destinde și el după o zi încărcată. Mno, dragi vizitatori zilnici ai site-ului pornhub, ați cam încurcat-o căci iadul vă așteaptă. 
Bineînțeles, că există și căi de salvare și de eliberare de păcatul masturbării. Să vă explic:

-intrați la articolul despre care vă vorbesc și lăsați un comentariu (Salut, sunt Gigel și îl mângâi prea des pe Gigel Junior) în care să le cereți celorlalți cititori să se roage pentru dumneavoastră. Nu glumesc, unii oameni chiar au făcut asta. 

-citiți o carte când vă vin poftele trupești. Am văzut acest sfat într-un comentariu și cum am ceva cunoștințe în industrie o să vă fac un bine și vă voi recomanda cărțile care alungă toate gândurile despre orgasme. Așadar, încercați cu încredere: Femei de Charles Bukowski, Tropicul Cancerului de Henry Miller, Lolita de Vladimir Narbokov, Pădurea norvegiană de Haruki Murakami, Fifty shades of Grey de E. L. James. 

-faceți sex des în toate pozițiile, în toate locurile în care doriți și cu oricine e disponibil și cu dorință. Aaa, dar stai că și să faci sex înainte de nuntă e păcat. În fine, eu am spus că vă scap de păcatul masturbării, cu celelalte vă descurcați singuri. 
Mno, eu nu vă mai rețin că după atâta vorbărie mi-a venit cheful de… altele. Aveți grijă cu păcatele! 

Advertisements

7 thoughts on “Aveți 5 minute pentru a vorbi despre masturbare? ”

  1. Buna! Sunt Onan si mangai pisica in fiecare zi. Oare am o problema? Adevarul este ca se satura si ea, nu mai miorlaie, dar imi place cand este supusa. Ce sfat imi dai? O sa orbesc?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s