Cum să rămâi singură în cinci pași simpli

Dacă toți psihologii de serviciu îți oferă sfaturi peste sfaturi despre ce ar trebui să faci ca o relație să meargă – ca și cum toate cuplurile ar fi la fel iar o idee e universal valabilă  pentru toți îndrăgostiții de pe pământ – eu o să îți dau sfaturile care te vor duce, fără dar și poate, la o despărțire. Luați de aici:

1. Terorizează-ți iubitul cu mesaje și telefoane. Dacă nu-ți răspunde în cinci minute, te neglijează. Dacă nu o face în zece e semn că are pe altcineva. Totuși tu continuă să scrii sute de mesaje despre lipsa comunicării și efectele ei, despre despărțire și eventual despre moarte. 

2. Fii mereu geloasă și posesivă. Deja bănuiești, presupun, dar o să-ți spun și eu: Gigel care îl sună să-l scoată la bere e de fapt Gigica, are sâni mari și e blondă. Gândește-te obsesiv la asta și încearcă pe cat posibil să îl torturezi până o recunoaște. Dacă neagă chiar dacă îl ameninți că îi vei scoate unghiile de la picioare cu cleștele sau că îl vei face impotent în fața prietenilor- nu știu care e mai puțin suportabilă- nu te lăsa pacalită. Insistă. O să mărturisească în final. 

3. Caută mereu un motiv de ceartă. Bărbații detestă certurile. Nicăieri în lume nu o să vezi doi bărbați care se ceartă ca la ușa cortului. Ei își rezolvă toate problemele după câțiva pumni. Așadar, dacă vrei să-l înnebunești, reproșează-i fiecare bășină dată și urlă pentru fiecare centimetru de vas pe care nu l-a spălat. Ideal ar fi să faci o criză de nervi pentru fiecare “duc imediat gunoiul, iubito”. 

4. Nu-ți recunoaște greșelile niciodată. Mereu e doar vina lui, să nu uiți asta. Totuși dacă, prin reducere la absurd, ai vaga și nesemnificativa impresie că ar fi vina ta, nici in ruptul capului să nu recunoști. 

5. Evită pe cât posibil să discuți despre problemele tale (alea adevărate, nu dramele tipice) cu el. Lasă-l să te vadă îmbufnată (ce-i drept, va trece ceva timp până se va prinde că nu ești ok), dar nu-i explica ce ți se întâmplă. E o regulă de aur. 

S-a terminat programul de glume, doamnelor și domnilor! Până ne mai auzim să vă iubiți mult!

sursă imagine 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s