Ipocrizie, umilință, pornografie. Toate pe facebook. 

În această seară mi-a apărut în news feed postarea Corinei Băcanu, la vederea căreia mi-am amintit că puțini indivizi merită să fie numiți oameni. Caracterul unora te determină să iubești mai mult animalele sau singurătatea. Ori pur și simplu să nu mai iubești deloc, să nu mai ai încredere în nimeni.

Situația arată cam așa: doi adolescenți poartă o conversație cu tentă erotico-vulgară în PRIVAT. Să mă scuzați, dar eu mă îndoiesc de erotismul acelei conversații fiindcă pentru așa ceva ai nevoie de imaginație și inteligență. Probabil mai mult de “ce ți-aș face de te-aș prinde” nu a fost, deci o catalogăm doar drept vulgară.

El o cucerește prin declarații de iubire, inimioare și în același timp o face să simtă dorită. Apoi îi cere poze cu ea goală. Probabil îi trimite și el. De fapt sigur o face fiindcă așa o încurajează. După, în nimicnicia și idioțenia lui, se gândeşte să facă publice pozele și conversațiile lor. Evident oferă publicului și numele.

Acest… individ căruia îi lipsea materialul pentru momentele în care își folosește mâna în scopuri erotice, merită să fie la fel de umilit. Fiindcă dacă peste acest episod se va trece cu vederea, peste câțiva ani gravitatea faptelor lui va fi cu câteva grade mai sus. Și nu știu dacă conștientizați, dar într-un moment de disperare, fata aia-care în fond e o victimă- s-ar fi putut sinucide.

Pe lângă gestul acestui individ, mi-au provocat silă comentariile postării, cele mai multe de la femei.

Aceste domnișoare, la fel de vulgare și în relații groaznice cu gramatica, aruncă cu jigniri, dar pun pariu că au făcut și ele asta cel puțin o dată. Dar știți și voi cum e: “hoțul neprins…”

Știu că poate nici gestul fetei nu e de lăudat. Căci nu cred că aveau o relație stabilă, că se cunoșteau de ani, încât nuditatea să fie o normalitate între ei. Dar, indiferent de motivele ei, nu cred că e cazul să judecăm pe cineva fiindcă își dorește să facă sex.

În schimb acest individ (știu că am folosit acest cuvânt de prea multe ori, dar înlocuiește multe denumiri jignitoare, pe care refuz să le folosesc) e de condamnat. Nu are “biluțe” în pantaloni, e needucat și are un caracter demn de silă. Sper că va primi ce merită!

sursă imagine 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s